fbpx

1 - 5 Nieuwe Klanten In 14 Dagen

Verspil geen tijd meer aan ouderwetse methoden. Deze Boost Challenge toont je de BEWEZEN strategieën om succesvol nieuwe klanten aan te trekken, zonder betaalde advertenties of sales telefoontjes.

Bea Marchand

Oprichtster Toutcours.be

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent scelerisque erat id suscipit blandit. Pellentesque tristique magna non efficitur imperdiet. Nam lobortis tincidunt mattis."

Met Fit ondernemen zal je In 8 weken transformeren naar !

Tijd hebben voor leuke dingen !

Creëer een optimale work-life balans waarin jij en je business kunnen groeien.

Overlaad aan energie, doorheen heel de dag !

Word baas over je energielevel en boost je productiviteit als mens en ondernemer.

Bey bey Rug - nek - schouderKlachten !

Maak komaf met je pijnklachten door je lichaam te versterken (zeg neen tegen medicatie).

IMG_6912-2 kopie

Hallo, mijn naam is Kurt Vanbaelen

Gepassioneerd door correct bewegen is het mijn missie om ondernemers op weg te helpen naar een actieve en pijnvrije levensstijl en dit zonder urenlange trainingen.

 

Ik ontwikkelde de nodige skills en ervaring op het gebied van online coaching in mijn periode als Performance Coach voor topsporters. Deze doelgroep snakte door de internationale wedstrijden, drukke speelschema’s en vele trainingssessies naar een flexibele manier van coachen. Met het juiste inzicht en nodige flexibiliteit koos ik keer op keer voor een echte 1 op 1 online personal training daar waar het nodig was. 

 

Met deze jarenlange ervaring en skills op zak, maak ik dit sinds enkele jaren mogelijk voor ondernemers. Als zelfstandig ondernemer ervaar en begrijp ik de valkuilen die schuilen achter het ondernemingsleven. Veel en hard werken in combinatie met het gebrek aan vrije tijd zorgt er (on)bewust voor dat we onze (sportieve) doelen die we voor ogen hebben moeilijk of niet kunnen bereiken. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn manier van (online) coachen de nodige ondersteuning kan bieden bij de uitdagingen die het ondernemerschap met zich mee brengen. 

 

Enkele modules die aan bod komen in deze BOOST CHALLENGE

Een klein overzicht van enkele modules die aan bod komen tijdens het Fit ondernemen traject van 8 weken. In totaal zijn er 11 modules, hieronder lichten we er 3 kort toe.

module 1 - creëer je eigen markt

In deze module gaan we je introduceren tot de blue vs. red ocean strategie. Deze strategie toont het belang van een specifieke doelgroep aan. Aan de hand van deze inzichten gaan we je ideale klant vinden.

Module 5 - core product design

In deze module bekijken we samen hoe je een krachtig (online) product kan samenstellen waarmee je je klant een ongelofelijk goede service kan bieden.

Module 7 - organische marketing

Hoe kan je je social media kanalen en je netwerk gaan inzetten om nieuwe klanten te genereren? In deze module bekijken we hoe je nieuwe klanten kan aantrekken zonder betaalde advertenties of droge salestelefoontjes.

Feedback van personal trainers

placeholder-2.png

Timmy Kornas

Oprichter Ryncykel.be

5/5

"Dingen waarin ik zelf geen ervaring had en niets van wist heb ik dankzij de goede en duidelijke uitleg zelf kunnen ontwikkelen. Sinds onze samenwerking is mijn klantenbestand aanzienlijk vergroot"

placeholder-2.png

Bea Marchand

Oprichtster Toutcours.be

5/5

"Jeroen is erg behulpzaam, geduldig en correct. Prima info en de info rendeert ook meteen. Echt een meerwaarde, fijn hem te leren kennen!"

placeholder-2.png

Didier De Bock

Oprichter Innercube.be

5/5

"Ik heb deze waarde nog nooit ervaren. Na tal van coachen en opleidingen mag ik oprecht zeggen! Bedankt Jeroen! Het proces gaat vlot, opvolging zeer gestructureerd en er wordt met jou meegedacht naar de juiste strategie met een heel persoonlijke touch."

Je Bent Slechts Eén Stap Verwijdert Van 1-5 Extra Klanten.

Skip het gokwerk en maak gebruik van onze challenge om de groei van je personal training business in een versnelling te plaatsen.

FAQ

De meest gestelde vragen.

De challenge vindt volledig online plaats. Bij je inschrijving zal je toegang krijgen tot ons digitaal portaal. Hier vind je al de lessen terug onder de vorm van video’s. Daarnaast krijg je van ons de bijhorende slides en opdrachten bij iedere les.

We weten uit ervaring dat wanneer iemand de opdrachten correct uitvoert, dat +90% van onze deelnemers er in slagen om succesvol nieuwe klanten aan te trekken.

Wanneer je echter alle opdrachten correct uitvoert en zelfs niet 1 nieuwe klant zou aantrekken, dan betalen we je 100% terug.

Als ik je geen waarde kan bieden dan wil ik daar ook niet voor betaald worden. 

Hoewel dit sterk varieert van persoon tot persoon, moedigen we aan om 1-2 uur per dag te voorzien.

Indien je wegens drukte deze tijd niet kan vrijmaken, dan mag je na je registratie altijd participeren in de volgende challenge. Daar doen we niet moeilijk over.

Om de 2 weken start er een nieuwe Boost Challenge.

Algemene voorwaarden
Privacy voorwaarden

Digifit - all rights reserved.