fbpx

12 weken online programma voor ondernemers die zichzelf willen transformeren naar een soepel, pijnvrij lichaam en actieve levensstijl !

Je lichaam verwaarlozen als ondernemer? Het overkwam mij ook als professional! Keihard werken, maar daardoor vergeten om goed voor jezelf te zorgen, het is een valkuil waar velen intrappen …

 Is succesvol ondernemen én een gezond, sterk lichaam hebben dan onmogelijk? HELEMAAL NIET!

Tijdens dit programma krijg je onbetaalbaar advies over hoe jij, als drukbezette ondernemer, met minimale moeite maximum resultaat kunt behalen. Zo train je niet alleen je lichaam, maar tegelijk ook de mentale skills en vaardigheden die je broodnodig hebt als succesvolle ondernemer. 

Gedaan met

Wil je meer?

Dan is het tijd om jezelf te transformeren

Twijfel niet langer en start nu !

Wat mag je verwachten van dit programma?

enkele modules die aan bod komen

planning & succes!

Zonder planning en strategie is er geen resultaat ,

ik hoor vaak goede voornemens ! ( morgen ga ik .. Of vanaf nu ga ik ….) vooral rond nieuwjaar! Maar deze voornemens verdwijnen ook heel snel! Blue Monday ! Waarom ? Te ambitiues of geen planning !
 
Op deze manier goede voornemens maken is hetzelfde als dromen!
Dromen zonder een doel zijn slechts dromen , ze vervagen.
Dromen met een doel daarentegen, zijn krachtig en geven ons richting.
In deze module leer je hoe je een planning maakt voor jezelf , 

 training of bewegen?

Training doe je met een duidelijk doel voor ogen en in een training zal er ook een bepaalde intensiteit gevraagd worden.Training is je klaarstomen voor een prestatie, Tijdens een training ligt je focus op de inspanning en het herstel. 
trainingen vragen veel energie van je lichaam!
 
Bewegen geeft energie aan je lichaam, het zorgt voor uithouding en soepele spieren. Bewegen  doe je om ideeën en inspiratie op te doen, de bedoeling  is dat je ruimte laat voor ontspanning.
 In deze module leer je wat in jou geval het beste zou passen.

doen wat je moet doen.

Yesterday you said tomorrow!
 

Vaak stellen we de start uit omdat we het te goed willen doen.

Iets aanpassen is een proces,  wacht niet op perfectie.

Perfectie zorgt voor imperfectie!

Omdat we het goed willen doen leggen we onbewust druk op onszelf, dit zorgt voor een onbewuste angst. Gevolg: we doen niets !
Durf te doen , stiekem zijn we allemaal bang, van wat onze omgeving denkt, of bang dat we falen ,  onze acties afgekeurd worden of niet begrepen! 
Succes komt niet in één keer maar in kleine stapjes!

Actie > Aanpassen > Evalueren > Herhalen.

 In deze module kweek je de juiste mindset om actie te ondernemen.

Verder 

Twijfel niet langer en start nu !

Hallo Ik ben Kurt Vanbaelen

Gepassioneerd door correct bewegen is het mijn missie om ondernemers op weg te helpen naar een actieve en pijnvrije levensstijl en dit zonder urenlange trainingen.

 

Ik ontwikkelde de nodige skills en ervaring op het gebied van  coaching in mijn periode als Performance Coach voor topsporters. Deze doelgroep snakte door de internationale wedstrijden, drukke speelschema’s en vele trainingssessies naar een flexibele manier van coachen. Met het juiste inzicht en nodige flexibiliteit koos ik keer op keer voor een echte 1 op 1 online coaching of  personal training daar waar het nodig was. 

 

Met deze jarenlange ervaring en skills op zak, maak ik dit sinds enkele jaren mogelijk voor ondernemers. Als zelfstandig ondernemer ervaar en begrijp ik de valkuilen die schuilen achter het ondernemingsleven. Veel en hard werken in combinatie met het gebrek aan vrije tijd zorgt er (on)bewust voor dat we onze (sportieve) doelen die we voor ogen hebben moeilijk of niet kunnen bereiken. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn manier van (online) coachen de nodige ondersteuning kan bieden bij de uitdagingen die het ondernemerschap met zich mee brengen. 

FAQ

Meest gestelde vragen

Hoewel dit sterk varieert van persoon tot persoon, moedigen Ik je  aan om 30 min,  max een uur per dag te voorzien.

Indien je wegens drukte deze tijd niet kan vrijmaken? Geen probleem in het programma leer je hoe je dit kan oplossen.

Ik weet uit ervaring dat wanneer iemand de opdrachten correct uitvoert, dat +90% van de deelnemers er in slaagt om succesvol te zijn.

Indien je echter binnen de 30 dagen beslist dat je niet voldoende waarde gekregen hebt OF als je besluit dat het programma niet is wat je er van verwacht, dan koop ik Fit Ondernemen 100% van je terug.

Als ik je geen waarde kan bieden dan wil ik daar ook niet voor betaald worden.

Tijdens deze coachingscall gaan we kijken hoe jij alles ervaart , waar jij eventueel moet bijsturen. Door deze coachingcall wordt het programma specifiek op jou maat gemaakt. Geen one size fitts all!

Deze coachingscall kan fysiek in mijn trainingsstudio zijn of online via een zoom meeting!

Twijfel niet langer !

>